Same in english UK

KUTSU PYYNIKKI 2003 NÄYTTELYYN TAMPEREELLE

Editoitu versio 24.3.2003 postitetun jäsenkirjeen kutsusta.

Tervetuloa Pyynikki 2003 näyttelyyn

Pyynikki-näyttely pidetään perinteisesti Tampereen seudulla. Tällä kertaa se pidetään Kaupin vinttikoiraradalla, joka on lähellä UKK-instituuttia.

Jokaiseen näyttelymaksuun sisältyy yksi kierros moottorijänön perässä vinttikoiraradalla. Siis korostan, että juoksua on yksi kierros/koira eli juoksua ei sitten saa siirrettyä kaverilta toiselle. Lisäkierroksista jokainen maksaa ihan itse.

Uutena näyttelyssä on SÄKÄKORKEUSRAJAN MUUTOS. NYT RAJAT OVAT 12,5" JA ALLE SEKÄ YLI 12,5"-15". ENNEN NÄYTTELYÄ PORTITETAAN KAIKKI 12,5" JA ALLE. Lisäluokkiin on saatu uusi luokka: Jaskan hattutemppu eli koiran tulee esittää kolme temppua. Apuna saa ja voi käyttää lelua, makupaloja jne. Tuomarin tai kehäavustajien purettaminen on kuitenkin kielletty temppu.

Tuomarina näyttelyssä toimii Mr Dean Kemmish. Hänellä on laaja tuomarointikokemus Jack Russell Terriereiden parissa. Isänsä Mick Kemmishin mukaan Dean tuomaroi aivan eri tavalla kuin hän. Joten eipä muuta kuin, että jäämme odottamaan onko se omena pudonnut kauas puusta.

Näyttely alkaa kello 13 ja jälki-ilmoittautumiset maksuineen otetaan vastaan kello 12 - 12.30.

Perinteisesti aloitamme näyttelyn Pikkupennuilla ja sen jälkeen laskemme kehään tulevaisuuden toivot eli lapset&koirat. Sen jälkeen jatkamme urospennuilla jne.

Vinttikoiraradalla on myös kahvio, josta saa pikkupurtavan ja kahvin lisäksi myös ihan ruokaa (muistelisin jotain laatikkoa). Tarkoitus olisi myös pitää arpajaiset ja saamme seurata esinehaku-näytöstä (hälyytysvarauksella). Näytöksen jälkeen kuulemme kuinka voisimme moisen asian myös russeleillemme opettaa. Voin kertoa kokemuksesta, että kyllä tuo russeleiltakin käy eikä häiritse metsästystä.

Kaikki joukolla näyttelyyn näyttämään kaikenkarvaisia Jack Russell Terriereitämme!