Same in english UK

KUTSU VUODEN 2002 PÄÄNÄYTTELYYN LOIMAALLE

Editoitu versio 26.9.2002 postitetun jäsenkirjeen kutsusta.

MORJENS KAIKILLE RUSSELISTEILLE!

Vuoden 2002 päänäyttely pidetään tänä vuonna jo tutussa paikassa Loimaan Kasvituotannon tarkastuskeskuksella (kts. kartta alla) 26.10.2002.

Tuomarina toimii tällä kertaa vähän pohjoisemmasta Englannista kotoisin oleva todella pitkän linjan terrierimies Stephen Wallace. Hän on ollut tuomarina mm. USA:ssa, Kanadassa ja Etelä-Afrikassa.

Näyttelypaikalle on kaikkien saavuttava viimeistään kello 12:30. Kaikkien on ilmoittauduttava, jotta ei tarvitse turhaan huudella poissaolijoita kehään. Jos ei millään ehdi kello 12:30, niin ainahan voi pirauttaa kännyyn, jotta tulossa ollaan vaan pikkasen myöhässä.

Jälki-ilmoittautuminen on kello 12:00-12:30. Itse näyttely alkaa kello 13. Näyttely alkaa kello 13 tervetulotoivotuksella ja tuomarin esittelyllä.

Seuraavaksi kehään saapuvat suloiset pikkupennut ja heti sen jälkeen saapuvat tulevaisuuden toivot eli LAPSET&KOIRAT. Sitten palataankin normaaliin järjestykseen eli alkaen urospennuista alle 12"; ensin sileät ja sitten karkeat jne.

Virallisten luokkien jälkeen on nk. lisäluokat, joita tässä näyttelyssä ovat:

Näyttelyilmoittautumiset toimitetaan Katja Leinoselle - viimeinen ilmoittautumisen postituspäivä on 10.10.2002. Näyttelymaksut suoritetaan ennakkoon yhdistyksen tilille. Jälkkärit maksetaan paikanpäällä.

Muuten näyttelyyn liittyvissä asioissa voitte soitella Päivi Koskiselle.

Tervetuloa näyttelyyn jäsenet ja muutkin!!!

KTTK kartta